Mielőtt kosárba teszi a terméket, kérjük

válassza ki a méretet és a kilépő irányát

a gombok alatti legördülőben!

Egyedi méret kérése esetén, kattintson

a gombok alatti linkre, és írja meg

kívánságait a gyártónak.

Kérjük, válasszon fizetési módot a Kosár tartalma táblázat Fizetési mód sorában!

Kategóriák
Információk

Címünk:

Maya Bébidiszkont, Szolnok,Tófenék u.4.

e-mail:mayabebidiszkont@gmail.com

Telefon:0670/4293575

https://www.facebook.com/bebidiszkontszolnok.maya/

 

 

Szeretettel Üdvözöllek honlapunkon.

Czipóné Balogh Marianna vagyok, a Maya Bébidiszkont tulajdonosa.

Engedd meg, hogy néhány szóban bemutassan Üzletem.

 

2006-ban indítottam a vállalkozást, kicsivel több mint 30nm-es helységben. Nagyon sok munka, és alázat az, ami elvezett ahhoz, hogy ma már 200nm-en várom, és várjuk kollégáimmal a vásárlóinkat Szolnokon

 

Dinamikus fejlődésünk kizárólag annak köszönhető, hogy a legfontosabb a nagybetűs VÁSÁRLÓ.

 

Számomra, és a kollégáim számára is alapkövetelmény, hogy csak jó szájízzel mehet el tőlünk minden kedves Üzletünkbe ellátogató. Mindenben próbálunk segíteni, ezért gyakran veszünk részt gyártók által szervezett tobábbképzéseken, hogy a lehető legtöbb információt tudjuk átadni vevőinknek.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy a 3 legnagyobb hazai bútorgyártó cég kizárólagos képviselői vagyunk a régióban. Ismerjük a teljes termékpalettát,így lakberendezési tanácsokat is szívesen adunk azon kedves érdeklődőknek, akik még bizonytalanok a babaszoba berendezésével kapcsolatban.

 

Babakocsi kínálatunk egyedülálló a megyében, és talán még országos szinten is, hiszen a legtöbb babakocsi márka beszerzésére jogosultak vagyunk.

Fontos, hogy a nálunk vásárolt babakocsikra, HELYI SZERVÍZT vállalunk, vagyis nem kell szervízpontokba küldeni, csak hozzánk kell betolni, és mi azonnal intézkedünk. Ez a költség, és megbízhatóság szempontjából is fontos a vevőink számára.

 

Elmondhatom, hogy óriási raktárkészlettel rendelkezünk mind bútor, mind babakocsi tekintetében, így azon babát váró kedves leendő szülők, akik egy helyen szeretnének jó minőségű, és kiváló ÁR/ÉRTÉK arányú termékeket megvásárolni, azokat azonnal ki tudjuk szolgálni.

 

Az elmúlt több mint 10 év alatt, a már számunkra is bizonyított jó minőségű és jó árú termékeket forgalmazzuk. Azok, amelyek minőségével problémáink voltak, már nem találhatóak meg polcainkon.

 

Nincs tehát rizikó abban, amit tőlünk vásárolsz, hiszen már kipróbált, és jó minőséget fogsz kapni, az adott választott árkategórián belül.

 

Kellemes böngészést kívánok oldalunkon, és amennyiben nem tudsz ellátogatni boltunkba, úgy kered webáruházunkat:www.kelengyeshop.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugrás az oldal tetejére ↑
Google+